Bejegyzések

katonai sátor csarnok építés barracon

Milyen sátorcsarnokra van szüksége a katonaságnak?

A ponyvacsarnokok, sátorcsarnokok manapság nagyon népszerűek, és számos területen használják is őket. Alkalmasak hangárnak, garázsnak, szabadidős tevékenység és rendezvény számára, de állattartási lehetőség is rejlik bennük.

katasztrófavédelem csarnok barracon

Milyen sátorcsarnokra van szüksége a katasztrófavédelemnek?

A katasztrófavédelem minden olyan helyszínre kivonul, ahol valamilyen katasztrófaesemény következik be, és az esemény súlyosságától függően alakítják ki a menedékhelyeket és a központjukat. Itt kerülnek képbe a gyorsan felépíthető csarnokok.

csarnoképítés jótállás szavatosság barracon

Csarnok javítás, jótállás, szavatosság

Javítás, jótállás, szavatosság – csarnoképítés gyakran felmerülő kérdések. Ebben a videóban a néhány percben válaszolunk arra a gyakori kérdésre, hogy milyen jótállás, szavatosság vonatkozik az épületekre, illetve ha szükséges mi a javítás folyamata.

csarnoképítés előny mobilitás barracon mobilitás

A sátorcsarnok egyik legnagyobb előnye

A csarnok egyik legnagyobb előnye A mobilitás az egyik legjobb és legkeresettebb előnye a csarnok konstrukcióknak. Akár lovarda, koncert csarnok, de még akár egy ipari csarnok is könnyedén költöztethető, miközben stabil épületekről van szó!

csarnoképítés csarnok hóteher téliesítés barracon

A sátor és ponyvacsarnokok hóterhelése

Ebben a videóban az egyik leggyakoribb kérdést válaszoljuk meg videós formában. A hóterhelés egy fontos mutató, amit szigorúan figyelnek is a hatóságok, attól függetlenül, hogy az ország melyik részén épül a csarnok. Viszont nem mindegy, hogy hol épül az a csarnok!

csarnoképítés betonalap barracon

Mekkora betonalapra van szükség csarnok esetén?

Ebben a videóban az egyik leggyakoribb kérdést válaszoljuk meg videós formában. A betonalap vastagsága és nagysága több szempontból is érdekes és változó, hisz nem mindegy, hogy lovardát vagy ipari csarnokot építünk.

csarnoképítés folyamat rendeléstől átadásig barracon

Csarnoképítés megrendeléstől az átadásig, a folyamat

Ebben a videóban bemutatjuk azt a folyamatot, ami az ajánlatkéréstől a csarnoképület átadásáig tart. Mi történik, mire is érdemes figyelni és mi mennyi ideig tart az ajánlatkéréstől a megrendelésen át az átadásig.