Bejegyzések

barracon csarnokfejlesztések csarnoképítés

Csarnoképítés és csarnokfejlesztés

Ebben a videóban, bejegyzésben egy kicsit a cégünk életében a fejlesztésekről szeretnénk beszélni. Nézzük a színfalak mögé: bemutatjuk az árstratégiánkat, amivel nemcsak mi, mint kivitelező vállalkozás járunk jól, hanem rövid és hosszútávon egyaránt a megrendelő, építtető is.

barracon olcsó csarnoképítés

Olcsó csarnoképítés: hogyan lehetséges?

Sokan kérdezitek hogy miért ennyire olcsó a Barracon sátor! Ennek nagyon komoly hosszú múltra visszatekintő okai vannak nevezetesen három, amit ebben a videóban és bejegyzésben részletesen bemutatunk.

katonai sátor csarnok építés barracon

Milyen sátorcsarnokra van szüksége a katonaságnak?

A ponyvacsarnokok, sátorcsarnokok manapság nagyon népszerűek, és számos területen használják is őket. Alkalmasak hangárnak, garázsnak, szabadidős tevékenység és rendezvény számára, de állattartási lehetőség is rejlik bennük.

katasztrófavédelem csarnok barracon

Milyen sátorcsarnokra van szüksége a katasztrófavédelemnek?

A katasztrófavédelem minden olyan helyszínre kivonul, ahol valamilyen katasztrófaesemény következik be, és az esemény súlyosságától függően alakítják ki a menedékhelyeket és a központjukat. Itt kerülnek képbe a gyorsan felépíthető csarnokok.

csarnoképítés jótállás szavatosság barracon

Csarnok javítás, jótállás, szavatosság

Javítás, jótállás, szavatosság – csarnoképítés gyakran felmerülő kérdések. Ebben a videóban a néhány percben válaszolunk arra a gyakori kérdésre, hogy milyen jótállás, szavatosság vonatkozik az épületekre, illetve ha szükséges mi a javítás folyamata.