Bejegyzések

Mini csarnok – Mekkora potenciál rejlik benne?

Üzlettulajdonosként, Ön feltehetőleg nagy összegeket fektet be a vállalkozását nyereségesen fenntartó berendezések megvásárlásába. Amennyiben viszont, nem gondoskodik megfelelő módon eszközei védelméről, annak rettentően rossz vége lehet.

Érdekesség: 3+1 izgalmas érv a ponyvasátor mellett

Napjaink ponyvasátor szerkezetei népszerűek, ráadásul egyre nagyobb igény mutatkozik feléjük. És mindez nem is oly meglepő, hiszen számtalan felhasználási célból installálhatóak.

Van azonban pár különleges előnyük is, amelyekre csak kevesen mernének gondolni a laikusok táborából. Íme!

állattartás csarnok építés barracon

5 bravúros érv, az állattartó sátor használata mellett

Az egyre jobban elszálló anyagköltségek, sajnos az állattartással foglalkozó szakembereket is komoly válaszút elé állítja. Hiszen, napjainkra teljesen felborultak a régi idők, jól bevált telep létesítési stratégiái. Ráadásul, a már meglévő farmok korszerűsítése is egyre égetőbbé és elhalasztatlanná kezd válni.

konténer csarnoképítés barracon

Konténer vs. előregyártott csarnok – Melyik a kézenfekvőbb?

Sürgősen extra helyre van szüksége vállalkozása számára, de nem tudja eldönteni, hogy tároló konténerbe, vagy inkább előregyártott csarnokba fektesse rendelkezésre álló tőkéjét?

Akkor engedje meg, hogy segítünk, a két koncepció átfogó összehasonlítása révén! Vajon melyik az ideálisabb választás az Ön számára? Itt az ideje, hogy mérlegeljük az 5 legáltalánosabb szempontot!

Sátorcsarnok – Útmutató a helyes méretválasztáshoz

Az elképesztően sok rendelkezésre álló lehetőség mellett nem meglepő, hogy az emberek miért is vannak összezavarodva, amikor a leendő sátorcsarnokuk méretének kiválasztása előtt állnak. Milyen szempontokat is vegyen figyelembe valaki, amikor megpróbálja megtalálni a megfelelő sátorcsarnok méretet? 

Így segít a ponyvasátor a raktári költségek csökkentésében

Gondolta volna, hogy egy ponyvasátor használatával a raktári költségek csökkenését, továbbá magasabb hatékonyságot és haszonkulcsot tapasztalhat?

Íme, 4 módja annak, hogyan is faraghatja le a jellemző kiadásokat egy ilyen szerkezet.

könnyűszerkezetes csarnok építés sátorcsarnok barracon

TOP 7: ezek egy sátor raktár kétségtelen előnyei

Gondolt már arra, hogy talán egy ideiglenes vagy állandó sátor raktár jelentheti a megoldást vállalkozásának megannyi, logisztikai problémájára? Szüksége van egy olyan, költséghatékony létesítményre, amely alkalmas a felesleges készletek, gépek és egyéb eszközök tárolására?

Milyen előnyei vannak egyáltalán a sátraknak, mint ideiglenes raktárak? Most megadjuk a válaszokat!