Növelni vagy fejleszteni szeretné szabadtéri rendezvényterét, vendéglátó-ipari struktúráját Rendezvényszervezőként, tulajdonosként olyan költséghatékony beruházásokon töri a fejét, melyek segíthetnek a gyors forgalom és bevétel növekedésben? Akkor ismerkedjen meg a szétszedhető, építési engedély nélküli rendezvénycsarnokok és sátrak nyújtotta rendkívüli előnyökkel.  

Hatékony megoldás a szabadtéri események felvillanyozására

Vendégszeretetünket mi sem fejezhetné ki jobban, mintha egy színvonalas és egyben komfortos környezetet teremtünk a látogatók részére. Ebben lesz segítségünkre egy modern, könnyedén telepíthető, alapozást nem igénylő ponyva sátor vagy mobil csarnok létesítmény.

Ugyanis univerzális jellegük miatt, rendezvényközpontként is tökéletes módon funkcionálhatnak.

A modern, gyors építésű létesítmények alkalmazása különleges légkört teremthet, és nagymértékben javíthat az adott esemény színvonalán. Az új objektumok megvalósítása pedig történhet, akár rendezvény pavilon formájában is, mely révén még esztétikusabb hatást érthetünk el.

Lehet szó sportrendezvényekről, koncertekről, kiállításokról és bármilyen eseményről – a Barracon stabil, minőségi termékei minden alkalomra megállják a helyüket.

Mobil rendezvénycsarnok vagy inkább hagyományos épületek? Melyik a jobb?

Egy rendezvény vagy esküvőszervező, esetleg szezonális vendéglátói vállalkozás beindítása során, számos lehetőség tárul elénk. választhatunk már kész, méregdrága konferenciaközpontok és egyéb, frekventált elhelyezkedésű épületek bérlése, megvásárlása között. De dönthetünk úgy is, hogy mi magunk építjük fel a szükséges komplexumot – új, vagy már bejáratott helyünkön.

A legolcsóbb és egyben leggyorsabb megoldás azonban a sátor csarnokokban rejlik.

Melyeket választhatunk, akár hőszigetelt panelekkel, elektromos fűtéssel, klímával és világítással felruházott kivitelben is. Ráadásul tetszőleges számú ajtót és ablakot helyezhetünk el rajtuk. Mindezt azért, hogy az év minden egyes napján komfortos hangulatot teremthessünk vendégeink számára.

Miért fontosak a fedett helyek egy rendezvény alkalmával?

A szabadtéri események során, szinte elengedhetetlen az időjárás elleni védelem.

Az erős és tartós szerkezetű sátor csarnokok egész évben használhatóak. Biztonságot, valamint kényelmet nyújtanak a szervezők, a fellépők és a vendégek számára egyaránt. Telepítéskor minden elemüket gondosan illesztik egymáshoz, így nem kell tartani a beázástól, még a legszélsőségesebb időjárási körülmények esetén sem.

AJÁNLÓ:  Mini csarnok - Mekkora potenciál rejlik benne?

Hiányában viszont, a következő veszélyekkel kell számolnunk.

Fedett menedék nélkül, nyáron óriási kockázatot jelent a kiszáradás, fejfájás, koncentrációs képességek drasztikus romlása, hányinger, valamint a súlyos szédülés veszélye. Télen, védelem nélkül pedig a kellemetlen remegés, merev izmok és az általános gyengeség ronthatja ügyfeleink elégedettségét.

A rendezvénycsarnokok további előnyei

  • Folyamatosan új dizájnt alkalmazhatunk: ahány rendezvény, annyi különböző, extravagáns téma. A fix berendezésekkel ellátott épületek hátránya, hogy állandó struktúrával rendelkeznek, melyek csak körülményesen változtathatóak meg. Ennek okán, díszíthetőségük erősen korlátozott.

Ellenben, egy sátor csarnokot bármikor új köntösbe öltöztethetünk. Mindig tetszőleges elrendezést és színsémát használhatunk, ezáltal az adott eseményhez leginkább passzoló dekorációval dobhatjuk fel a környezetet.

  • Kevesebb utómunkálat vár ránk: egy mobil csarnok esetében nem kell aggódnunk a földön landolt ételmaradékok, kiömlött italok és tönkre tett falak, vagy berendezési tárgyak miatt. A takarítás könnyebb és gördülékenyebb folyamattá válik, hiszen a csarnok nyitható, ráadásul minden része könnyedén hozzáférhető.
  • Költséghatékonyabb a fenntartásuk: figyelembe vehetjük, hogy pontosan mekkora helyre van szükségünk, így nem kell több pénzt fizetni a felesleges, kihasználatlan négyzetméterekért. Igény esetén bármikor, egyszerű módon bővíthetjük már meglévő létesítményünket.
  • Önálló hirdetőtáblaként funkcionálhatnak: hiszen rengeteg rajtuk az üres terület, a ponyvák pedig teljes mértékben testre szabhatóak. Ezáltal elhelyezhetőek rajtuk cég nevek, logók és reklámszövegek egyaránt.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²:

    Beruházás típusa: