A sportban rejlő innováció és versenyképesség megköveteli a megfelelő feltételeket a pályán és a csarnokokban egyaránt. De miért egyre népszerűbbek a modern sportsátrak?

Nyomban eláruljuk! Párhuzamosan a hozzájuk applikálható, legnépszerűbb sportfelületek bemutatásával.

A sportsátrak tagadhatatlan előnyei

Egy minőségi sátorcsarnok, valamint a hozzá tartozó sportfelület egyszerű módon garantálja a biztonságos edzéseket: a kiváló nedvszívó képességével, csúszásgátló tulajdonságaival, és az optimális hőmérséklet, valamint szellőzés fenntartásával.

Ezekhez a létesítményekhez tehát különböző, tetszés szerinti sportfelületek, alapok telepíthetők. Teniszhez, futballhoz, multifunkcionális pályákhoz és egyéb épületszerkezetekhez (játszóterekhez, kertekhez stb.) egyaránt.

De vajon melyik sportfelület lehet a számunkra legideálisabb?

Időtálló sportcsarnok mellé – az időtálló műfű

A műfüves felület – mely a sportsátrak egyik legkedveltebb sportfelülete – lehetővé teszi a pálya használatát időigényes karbantartási rendszerek nélkül. Élettartamának meghosszabbítása érdekében a gyártók a fű karbantartását évente legfeljebb négyszer javasolják.

A minőségi műfüves felület garantálja a komfortot és a biztonságot az edzés során.

Az ilyen felületek használatával elkerülhető a sérülések és az ízületek túlterhelésének kockázata. Mindemellett különféle alapozási formák választhatók hozzá. Az egyik például a zúzott kő: ezt elsősorban a fedetlen, vagy csupán szezonálisan fedett sportpályákhoz javasolunk.

A modern vízelvezető rendszereknek köszönhetően, a műfű tökéletesen elvezeti a felesleges esővizet.

Ezzel szemben a fedett pályákhoz inkább beton aljzat ajánlott. Mely egyedülálló szigetelő képességgel rendelkezik, segít optimális szinten tartani a beltéri páratartalmat.

Pénztárca-barát teniszpálya

A vörös salak a teniszfelületek legolcsóbb megoldása. Optimális védelmet nyújt a csúszás ellen, kiváló játékpálya alakítható ki belőle. Ugyanakkor rendszeres karbantartást igényel.

Ahhoz, hogy mindig kiváló állapotban legyen, minden játék után alapos gondozásra van szükség. Érzékeny az időjárási viszonyokra is – közvetlenül az erős esőzések után nem javasolt a használata.

A sokszínű akril burkolat

Az akrilpályák kialakítása során akril rétegeket helyeznek el egy beton vagy aszfalt alapon. Masszív szerkezetű felület, melynek egyik jelentős előnye, hogy minimális karbantartást igényel.

AJÁNLÓ:  A csarnoképítés folyamata
Stílus szempontjából sem elhanyagolható, ugyanis széles színskálában elérhető.

Kínálatunkban az akril burkolat két népszerű típusa is jelen van. Az egyik a SUPERSOFT: mely egy 2 mm-es felületvastagságú sportburkolat, melyet az ATP és WTA tenisztornákon is előszeretettel alkalmaznak.

A másik minőségi akril burkolat a CONFORSPORT, mely egy 4 + 2 mm-es felületvastagságú, kifejezetten ízléses burkolat. Egyedülálló rugalmasságot és védelmet nyújt, ugyanakkor a kényelemről sem feledkezik meg. A Davis és Fed Cup versenysorozaton is örömmel használják.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: