Sokan kérdezitek hogy miért ennyire olcsó a Barracon sátor! Ennek nagyon komoly hosszú múltra visszatekintő okai vannak nevezetesen három, amit ebben a videóban és bejegyzésben részletesen bemutatunk.

Olcsó csarnoképítés

 

Magyar tervek alapján készülnek a csarnokok

Az egyik az – és erre nagyon büszkék vagyunk-, hogy a magyar tervek alapján, magyar mérnökök tervei alapján készítettük el a keret állásokat, illetve szelemeneket, magyarul az egész sátor tervet. Ez azért fontos, mert az európai engedély európai szabványoknak megfelelő és statikának megfelelő sátrat építünk, gyártunk, építünk. Ellenben optimalizáljuk a vas alapanyag felhasználást.

A mai időkben, amikor hiánycikk, illetve nehezen elérhető elérhető és nagyon drága az alapanyag. Nagyon oda kell figyelni, hogy pontosan annyit használjunk kell, hogy mindennek megfeleljen, de ne legyen nehezebb a sátor. Ha sok-sok kilóval és tonnával több, akkor többe kerülne.

Optimalizált tervekkel építünk

A másik, hogy olyan szempontból optimalizáljuk a terveket, hogy összeszerelés során hogyan tudunk gyorsabban dolgozni. Ez egy rendkívül fontos folyamat és mi büszkék vagyunk, hogy egy 1000 négyzetméteres sátrat a semmiből 16 nap alatt megépítünk, míg még a régebbi – német, olasz bonyolult sátrak – azok 18- 21 nap alatt készülnek e.

Így a miénket 20%-kal rövidebb idő alatt építjük fel, tehát ez azt jelenti hogy 20%-kal kevesebb ideig kell munkaerőt fizetni, a gépeket üzemeltetni stb.

Kedvezményes építkezés

A harmadik ami miatt rendkívül fontos megemlíteni – aminek árcsökkentő hatása – az meg egész egyszerűen az, hogy rengeteg sátrat építünk.

Egy sátor kb. 20 és 30 tonna között van mérettől függően. Évek óta mindig ugyanattól a kohászattól, ugyanattól a beszállítótól vásárolunk és óriás kedvezményünk van.

Tehát 3 ok miatt tudunk a legolcsóbban építeni:

 • Tervezés,
 • Vasalapanyag felhasználás optimalizálás,
 • Nyersanyag beszerzés
AJÁNLÓ:  Mit jelent a könnyűszerkezet ipari csarnoképítés esetén?

Ajánló: további gyakran felmerülő kérdések

 1. Mire használható a 3 fajta csarnok: hideg, temperált, fűtött
 2. A sátor és ponyvacsarnokok hóterhelése
 3. Mekkora betonalapra van szükség csarnok esetén?
 4. Csarnoképítés: a sátor és ponyvacsarnok tűzállósága
 5. Csarnoképítés megrendeléstől az átadásig, a folyamat
 6. Csarnok állagmegőrzés, stabilitás, tartósság
 7. Csarnoképítéssel járó opciók, extrák, kiegészítők
 8. A sátorcsarnok egyik legnagyobb előnye

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

  (nem kötelező mezők)

  Csarnok mérete - m²: