Felkeltették érdeklődését a sátor raktárak, de nem tudja, milyen előnyöket is szerezhetne velük egész pontosan? A cél termékeinek sürgős, színvonalas, továbbá megbízható eltárolása, akár még hosszútávon is? Akkor itt a tökéletes alkalom, hogy megismerkedjen e rendszer döbbenetes sajátosságaival.

Az innovatív sátor raktárak meghódítják az európai piacot

Önt is elrettentik az aktuális raktár bérleti díjak és feltételek? Szerencsére létezik megfizethető alternatíva.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a modern sátor raktár és csarnok létesítmények elterjedését valódi áttörésnek tekinthetjük a logisztikában. Persze ez nem csoda, hiszen egy igényes ponyvasátor technológia a hagyományos raktárak szinte minden lényeges elemét képes biztosítani számunkra.

Hogyan néznek ki?

Szerkezetüket rendszerint tartós alumínium vagy acélváz alkotja. Oldalfalai készülhetnek ponyvából, T14-es trapézlemezből és hőszigetelt szendvicspanelből is.

Könnyedén telepíthetőek, sőt, mindössze 45-60 napra van szükség a kulcsrakész kivitelezésük érdekében.

Ráadásul ez még közel sem minden.

Keresve sem találhatnánk költséghatékonyabb megoldást

Mik azok a zseniális előnyök, amiket a ponyvás sátrak képesek biztosítani a számunkra?

Lássuk!

 • Komfortosak: kedvező klímát teremthetünk bennük télen-nyáron egyaránt.

 

 • Gazdaságosak: kedvező bekerülési költségük mellet kitűnő ár-érték arány jellemzi őket. A szokványos csarnok létesítményeknél akár négyszer olcsóbbak is lehetnek.
 • Értékállók: ugyanis a lenyűgöző mobilitás szintén a raktársátor termékek egyik legfőbb ismertetőjegye közé tartozik. Ez által bármikor, sérülés nélkül szétszedhetőek, könnyedén szállíthatóak, majd újra összerakhatóak akár egy teljesen más telephelyen.
 • Gyors kivitelezhetőséget nyújtanak: hiszen az előre gyártott elemeknek köszönhetően, összeszerelésük csupán kevés szakértelmet igényel. A helyszínen pillanatok leforgása alatt késszé varázsolható egy objektum.
 • Nem kell hozzájuk építési engedély: csupán egy letisztult, egyszerűen vezethető sátorkönyvet kell igénybe vennünk.
 • Tartósak: anyagminőségük színvonalas, ráadásul nem érzékenyek a kártevőkre és a penészedésre. Élettartamuk magas. Fantasztikus ellenállóságot tanúsítanak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Végezetül nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ökológiai lábnyomuk rendkívül alacsony.

AJÁNLÓ:  Konténer vs. előregyártott csarnok - Melyik a kézenfekvőbb?

A sablon termékeken felül, teret nyer a kreativitás is

A tankönyveket félre téve könnyedén belátható, hogy minden egyes raktár más és más. Még ha egyesek látszólag teljesen hasonló módon működnek (azonos stratégiával és polcrendszerrel), akkor is garantált eltéréseket tapasztalhatunk a munkafolyamatok terén.

Ennek okán elengedhetetlen, hogy szabad kezet kapjunk a tervezés során.

A ponyvás sátrak esetében pedig lehetőségünk adódik erre. Elképesztő részletességgel merülhetünk bele leendő csarnokunk személyre szabhatóságába. De akár a jövőben is egyszerűen fejleszthetjük.

Amennyiben viszont nem lenne konkrét elképzelésünk, számos, különböző méretű minta termék közül is választhatunk.

Ez által leendő gyors építésű raktárunk projekttől függően és az anyagi lehetőségekhez mérten kerül megvalósításra.

Így tűnhetünk ki a tömegből

Vállalkozásunk számára módfelett kedvezően hathat, ha bátorságot demonstrálunk és nyitottak vagyunk az új keletű, egyedi, ám okos, kifizetődő befektetésekre.

Bár Nyugat-Európában már egyre megszokottabb, hazánkban még mindig szemet gyönyörködtető és egyben szenzációs látványt képes nyújtani egy, a hagyományostól merőben eltérő raktár vagy csarnok struktúra.

Ezen felül megszabadíthat bennünket az extra kiadásoktól, így nemes egyszerűséggel segíthet abban is, hogy versenyképesek és termelékenyek maradjunk.

Összességében tehát a sátor raktárak pontosan ugyanúgy funkcionálhatnak mint a hagyományos raktár vagy ipari épületek, azonban egy sokkal rugalmasabb, szélsebesen kivitelezhető modellt kínálnak az ügyfelek részére.

Kérjen tőlünk árajánlatot és 24 órán belül válaszolunk Önnek!

  (nem kötelező mezők)

  Csarnok mérete - m²:

  Beruházás típusa: