A sportesemények sátrai univerzális konstrukciók, amelyek sokféle funkcióhoz igazíthatók. A legkülönbözőbb sportágakhoz alkalmazhatók, teniszpályák, szezonális jégpályák, valamint teljes méretű sportpályák hozhatók létre a segítségükkel.

Kiválóan funkcionálnak a legkülönbözőbb időjárási viszonyok esetén, így uszodák, lovardák kialakítására is tökéletesek.  De mire képesek még?

Erős, tartós konstrukció, gazdaságos megoldás

Számos csarnoképítési alkalmazás létezik, mely által sátorcsarnok struktúra egyre népszerűbbé vált különböző területeken: nemcsak sportlétesítményként, hanem ipari és raktárhelyiségként is optimális.

A legtöbb sátorcsarnok acélcsövekből és profilokból készül, melyet cinkréteggel vonnak be, ez megvédi az acélt a korróziótól. A fémszerkezeteket befolyásolhatja az időjárás, a páratartalom, az évszakok változása, a hideg és a hő.

Ez a védőkezelés hozzájárul a sátorcsarnok hosszú élettartamához, megfelelő karbantartással pedig megőrizhetjük a sátor eredeti állapotát. A sporttevékenységek számára készült sátornak különösen biztonságosnak és kényelmesnek kell lennie mind a befektetők, mind a felhasználók számára.

Bővítési, újjáépítések lehetőségek

Ezek a konstrukciók moduláris szerkezetek, mely azt jelenti, hogy a vásárlók bármikor szabadon módosíthatják őket. Idővel a tulajdonosoknak több helyre lehet szükségük a látogatók számának növekedésével.

Egy új szerkezet megvásárlása jelentős költségekkel jár, de lehetőség van a meglévő sátor bővítésére is.

A keret kész szegmensekből áll, amelyek szilárd szerkezetet alkotnak, ellenállnak az erős szélnek, esőnek, hóterhelésnek stb. Ezáltal jelentős összeget takaríthat meg.

A sátorcsarnok összeszerelése az utasításokat követve akár önállóan is elvégezhető.

Az építkezés során a tervező iroda kapcsolatban marad az ügyféllel, így nyomon követheti az összeszerelés különböző szakaszait.

Sportcsarnok a vevő igényeihez igazítva

A sportlétesítmények speciális építési megoldásokat, megfelelő magasságot és optimális helyet igényelnek. A szerkezet alakja és mérete a tervezett sporttevékenység típusától függ. Ezért még a sportsátorcsarnok megrendelése előtt érdemes megfontolni a további eszközöket.

A megrendelés során figyelembe kell venni, hogy a szerkezetet felszerelik-e ventilátorokkal, fűtéssel, sprinklerrel, elektromos szereléssel stb. Mindezt érdemes alaposan átgondolni a legjobb projekt megtervezése érdekében.

AJÁNLÓ:  10 terület, ahol munkára fogható egy könnyűszerkezetes csarnok

Ahogy azt is érdemes megtervezni, hogy a csarnokot állandóan, vagy csupán szezonálisan szeretné-e alkalmazni.

Hiszen utóbbi esetében, még gazdaságosabb megoldást nyújtanak a meleg beköszöntével szétszedhető, buborékos konstrukciók, melyek egyre népszerűbbek az eredetileg szabadtéri fürdők, strandok, uszodák esetében. Az egyedi innovációknak köszönhetően tehát nyáron a tető eltávolítható, és/vagy speciális légkondícionáló rendszer telepíthető mellé.

Amennyiben egy hosszú távú fitneszközpontot szeretne telepíteni sátorépítéssel, akkor a szerkezetnek tartós és megbízható helyet kell biztosítania.

A sportsátrak szerkezetének képesnek kell lennie a sportközpontban található összes létesítmény kezelésére. A falnak és a tetőnek szigetelést és szellőztetést kell biztosítani, hogy az emberek egész évben zökkenőmentesen tudjanak edzeni.

Miből készül egy sport célú sátorcsarnok?

A fitneszközpontként használt sportsátor általában keményen préselt alumíniumötvözetből készül. Az ilyen fő profil tökéletes teljesítményt nyújt a vegyi anyagokkal és az időjárással szemben. Ez egy olyan struktúra mely az év leghidegebb évszakában is kiválóan szigetel, a beépített fűtési rendszerrel pedig könnyedén fenntartja az állandó hőmérsékletet.

A sportsátrak képesek kezelni az esőt, az erős szelet (Max. Szélterhelés: 120km / h) és a havas (Max. Hóterhelés: 80kg / m2) időjárást.

A minőségi PVC poliészter szövet, bármilyen helyzetben teljesen vízálló. Kiválóan védi a sportközpontot az UV-sugarrakkal szemben, optimális hőszigetelést és tűzállóságot garantál.

Válasszon hát az egyszerű és biztonságos megoldást, helyezze sporttevékenységét egy modern, sátorcsarnok épületszerkezetbe!

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: