A ponyvasátor napról napra népszerűbbé válik könnyed kialakításának, a kedvező feltételeinek és elérhető árának köszönhetően. Nem csoda hát, hogy számos vállalat, gazdasági szervezet és magánszemély dönt inkább egy precíz sátor csarnok használata mellett, melynek felhasználási lehetősége is meglehetősen széleskörű.

De mik a legkiemelkedőbb előnyei, és mikor vehetjük hasznát igazán? Cikkünkben ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

A ponyvasátor leggyakoribb felhasználási módjai

Legyen szó bármilyen műhely, üzem, vagy különböző típusú raktárak kialakításáról, egy modern, könnyűszerkezetes sátor csarnok mindenképp ígéretes megoldásnak bizonyul. Ezek a termékek továbbá alkalmasak hangár, garázs, szabadidős tevékenység, rendezvény kiépítésére. De állattartás esetén is egyedülálló lehetőségeket kínálnak.

Felmerülhet azonban bennünk a kérdés: valóban elég megbízható egy raktársátor?

A válasz pillanatokon belül kiderül!

Milyen előnyei vannak a ponyvasátornak a hagyományos épületekhez képest?

A tradicionális épületek komoly statikai tervezést igényelnek ahhoz, hogy az épület megfelelően terhelhető és stabil legyen. Ezzel ellentétben a sátorcsarnokok speciális szerkezetük által azonnali, megbízható teherbírást és könnyű kezelhetőséget garantálnak.

Ráadásul, fantasztikus gyorsaság jellemzi létrejöttjüket.

Hó -és szélterhelési indexük kiváló. Továbbá nincs szükségük belső támasztékra sem, ez által maximális helykihasználást tesznek lehetővé. Ez nagyobb belső térhez és ideális fülketervezéshez vezet.

A másik kiemelkedő előnye pedig, a már említett, gyors kialakítási idő.

Mint tudjuk, egy-egy raktárépület megépítése akár több évbe is telhet, addig pedig kifejezetten kellemetlen egy adott gazdasági tevékenység optimális fenntartása. Hiszen az ideiglenes raktár bérlés borzasztó költségekbe verheti cégünket.

A raktársátrak ezzel szemben nagyon hatékonyak és rugalmasak, s kifejezetten rövid idő alatt felépíthetők!

Elengedhetetlen kiegészítő eszközök: már a gyors építésű csarnokokban is!

Kevesen tudják, hogy a PVC sátor belseje már felszerelhető energiatakarékos világítással, légkondicionálóval, szellőzéssel, dekorációval és egyéb eszközökkel is, hogy megfeleljen a különféle áruk tárolási feltételeinek.

AJÁNLÓ:  Mi az az ipar 4.0 és mi köze a sátorcsarnokokhoz?

Így nem kell többé azon aggódnunk, hogy egy adott raktársátorban nem tudjuk megvalósítani a szükséges körülményeket, melyek télen-nyáron elengedhetetlenek a munkánk folyamán.

Ugyanakkor, amennyiben szórakozási, vagy szabadidős tevékenység céljából döntenénk egy szétszedhető sátor, pavilon mellett, szintén elengedhetetlenek ezek az eszközök, komponensek.

Általánosságban elmondható, hogy a ponyvasátrak költséghatékonyak és jelentős előnyeik vannak a terület kihasználtságának szempontjából is.

Mobilitás, megbízhatóság bárhol, bármikor

Egy színvonalas sátor csarnok – a strapabíró alapanyagoknak köszönhetően – tartós szerkezettel bír, mely bárhol és bármikor szétbontható, majd újra összerakható.

Elemei könnyen csomagolhatók és szállíthatók, így könnyedén szét- és összeszerelhető rongálódás nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy a ponyvasátrat akár többször is áthelyezhessük problémák nélkül, melyhez a professzionális szakmai háttér is rendelkezésére áll.

Mindemellett kifejezetten közkedvelt a különböző rendezvények lebonyolításánál: legyen szó fesztiválokról, céges bulikról vagy esküvőkről. A ponyvasátor szinte bárhol és bármikor felállítható, így nem kell tartanunk attól, hogy az eső elmossa a számunkra fontos eseményeket, összejöveteleket.

Gazdaságos alternatíva egy raktárépülethez

Ezek a sátrak a hagyományos épületekhez hasonlóan magas fokú védelmet nyújtanak és kifejezetten ellenállóak az esővel, széllel, tűzzel szemben.

Azonban lényegesen alacsonyabb költségek mellett tudhatjuk biztonságban termékeinket, járműveinket. A szennytaszító akrillakkal bevont ponyvák és az acélszerkezetek pedig további kiemelt védelmet biztosítanak.

Nem fog gondot okozni a magas belső hőmérséklet, a pára és a fény hiánya sem. Valamint a sátor csarnok a jövőben könnyedén áthelyezhető ha szükség van rá, illetve tovább bővíthető igény szerint.

Ráadásul egy ponyvasátor teljes mértékben személyre szabható: magunk tervezhetjük meg az ajtók számát és méretét, saját ízlésünk szerint. Legyen szó tolókapukról, személyzeti bejáróról vagy dupla tetőponyváról, a lehetőség tárháza rendkívül széles.

Egy gyors építésű csarnokban tehát, garantáltan nem fogunk csalódni!

Kérjen tőlünk árajánlatot és 24 órán belül válaszolunk Önnek!