Gondolta volna, hogy a modern sátorcsarnokok már ideális megoldást jelentenek ott is, ahol kiterjedt és magas színvonalú, alaposan felszerelt raktárterületre van szükség?

A következőkben bemutatjuk azt a módszert, amely segítségével, Ön végre költséghatékony módon növelheti tárolási kapacitását.

Hogyan képes idomulni a sátorcsarnok a modern logisztikai rendszerekhez?

Egy leendő sátorcsarnok konstrukció az ipari raktárdizájnra fókuszálva, roppant magas színvonalú raktárhelyiséget kínál. Személyében az egyik legkényelmesebb épületrendszerről beszélhetünk a mai piacon. Lenyűgöző teherbírása és helykihasználási mutatói miatt, egyszerűen kombinálható a legtöbb, elterjedt raktározási formával.

Mi ennek – sok más egyéb mellett – az egyik legfőbb oka?

Az épület kialakítása teljes szabadságot biztosít Önnek az olyan részleteket illetően, mint a magasság, szélesség, hossz és az oszlopok vagy akár a válaszfalak, ajtók és ablakok elhelyezkedése.

A mennyezet és az oldalfalak ugyanúgy kialakíthatók, mint bármely más, hagyományos raktár típus esetében. Sík padlóval és a magas mennyezettel például, Ön a lehető legnagyobb kapacitással tárolhatja méretes rakományait.

Ráadásul, az épület bármilyen extra felszereléssel kiegészíthető, mint például hűtési, fűtési és világítási rendszerek, vagy éppen szigetelés.

A sátorcsarnok áldásos előnyei a logisztikai területeken

  • Olcsó és praktikus: Egy sátorcsarnok-rendszer pompás megoldást kínál a drága bérleti költségek felszámolására. Alacsony költséggel és rövid idő alatt, közvetlenül a helyszínen szerelhetőek össze.
  • Gyors: Ezen a téren, egy sátorcsarnok bármilyen hagyományos építési módszerrel felveszi a versenyt. A gyártástól számított, kulcsrakész elkészítési ideje mindösszesen 45 munkanap.
  • Strapabíró: Könnyedsége ellenére, ez a konstrukció szilárd és masszív, kifejezetten tekintélyt parancsoló megjelenéssel büszkélkedhet. Ellenálló a természeti viszontagságokkal szemben, karbantartási költségei pedig jelentéktelenek.
  • Megkíméli Önt az előkészületektől: A könnyűszerkezetes sátorcsarnok-rendszer nem igényel alapozást, ami azt jelenti, hogy bárhol felállítható, ahol azt a talajviszonyok lehetővé teszik.

Sátorcsarnokok vs. hagyományos raktárépületek

A hagyományos épületek tervezési, engedélyetetési és építési folyamata számos kellemetlenséggel jár együtt. Óriási és költséges munkagépeket, továbbá szakembergárdákat kell előteremteni, majd hatékony módon szervezni. Tömérdek építőanyag helyszínre szállításáról, valamint előkészítéséről szükséges gondoskodni.

AJÁNLÓ:  Közlekedési Múzeum raktárépület - 800 nm

Nem beszélve arról, hogy egy ilyen épület kulcsrakész állapotának elérése, akár egy egész év folyamatos munkájába is telhet.

Ajánló: Ponyvasátor – mire és hol használható?, Egy mobil rendezvénycsarnok előnyei: miért van rá szükség?

El tudja képzelni egy pillanatra is, hogy mennyi erőfeszítésbe kerülne egy ilyen projekt befejezése?

Szerencsére az új, könnyűszerkezetes sátorcsarnok-rendszereket anélkül lehet felállítani, hogy előzetes építési engedélyre és bonyolult, idegőrlő ügyintézési procedúrák elvégzésére lenne szüksége. Ráadásul sokoldalúsági és újrahasznosíthatósági faktorukat tekintve, a beléjük fektetett pénzzel, sokkal kevesebb kockázatot vállalna, mint egy hagyományos épület esetében.

Egy sátorcsarnok tehát izgalmas, látványos és gyors megoldást jelent, a hirtelen felmerülő igények mihamarabbi kielégítése mellett.

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnok állattartás és állattenyésztés céljából

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²:

    Beruházás típusa: