Mezőgazdasági épületet szeretne vásárolni? Hirtelen megoldást kell találnia a többlettermelésre, vagy más logisztikai problémák orvoslására? Akkor kifizetődő döntés lehet a modern sátorcsarnok struktúrákkal való megismerkedés, mely mindössze pár percet vesz csupán igénybe.

Miért nyújt kielégítő megoldást? Mely területeken, és milyen munkafolyamatok során hozhat hasznot?  A válaszokra nyomban rátérünk!

Miért pont sátor csarnok?

A mezőgazdasági igények robbanásszerű fejlődésnek indultak az utóbbi években, a tempót pedig rendkívül nehéz és egyben komplikált is tartani. Azonban, szerencsére léteznek olyan, elérhető árú vívmányok, melyek arra hivatottak, hogy felvegyék a kesztyűt és megoldást kínáljanak a felmerülő nehézségek hatékony leküzdésére.

Itt jön a képbe egy korszerű, szétszedhető sátor.

Azon felül, hogy az egyik legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb módja az ideiglenes, vagy akár állandó használatra szánt ipari létesítmények telepítésének, a következő előnyöket érdemes még számításba vennünk vele kapcsolatban.

  • Olcsó: mivel költséghatékony alternatívát biztosít az összetett, hagyományos épületekkel szemben.
  • Mobilis: hiszen szuper gyorsan telepíthető és szétszedhető. Továbbá könnyedén mozgatható vagy szállítható egyik pontból a másikba.
  • Tartós: ugyanis lenyűgöző módon ellenáll, még a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is. Nyáron megbirkózik az UV sugárzással, télen pedig a nagy hótömeggel.
  • Komfortossá tehető: mert izgalmas kiegészítők széles palettájából válogathatunk, mint megrendelő. Ilyenek lehetnek például a szigetelt panelek, extra ajtók és ablakok, valamint a különböző épületgépészeti megoldások.

De lássuk, mire is használhatjuk őket egész pontosan!

Raktár sátor mezőgazdasági tevékenységekhez

A gyors építésű csarnokok versenyképes raktározási lehetőségeket nyújtanak. Ráadásul tökéletesen illeszkednek az ügyfelek igényeihez. Minőségi anyagokból készülnek és első osztályú védelmet biztosítanak az év minden egyes pillanatában.

Takarmány-hangár, gabonatároló? – Forró a nyom, de ez még csak bemelegítés

Tökéletesen megfelelnek a bálák, élelmiszerek és hulladékok szabályos, higiénikus raktározására (akár ömlesztett formában is). Továbbá felhasználhatóak gyártóüzemként, melyben a végtermékek előállítása zajlik. Vagy műhelyként, ahol az alkalmazottak, a gépek téli karbantartását végzik.

AJÁNLÓ:  5 előny, ami a mezőgazdasági tároló sátor malmára hajtja a vizet

Ajánló: 10 terület, ahol munkára fogható egy könnyűszerkezetes csarnok

Sőt, a mezőgazdasági munkagépek tárolására szintén remekül alkalmazhatóak – ennek okán funkcionálhatnak garázsként. De szolgálhatnak, akár a szerszámok és alkatrészek elhelyezésére is.

Mindez rendkívüli jelentőséggel bír, hiszen eszközeinket óvnunk kell a nedvességtől, korróziótól és egyéb veszélyektől, hogy maximalizáljuk azok élettartamát.

Sátor csarnok állattartás- és tenyésztés céljából

A PVC sátor és szendvicspanel konstrukciók kiváló választásnak bizonyulnak az állattartás területén. Hiszen hőszigeteléssel, extra szellőztető és fűtő berendezésekkel is egyszerűen felszerelhetőek. Ennek fényében szuper gyors, tiszta, minőségi szállást varázsolnak például baromfik-, marhák-, juhok-, sertések-, és szarvasmarhák részére.

A csarnoképítés népszerű opció lovardák, lovas csarnok építők körében is.

Mindemellett, mozdíthatóságuk is egészen lenyűgöző.

Kimagasló előnyük közé tartozik, hogy szinte bárhova – tetszés szerint – elhelyezhetjük őket, ugyanis telepítésük nem igényel alapozást. Továbbá, alig pár nap munkával átköltöztethetőek egy vadonatúj területre.

Ráadásul tömérdek módosítási lehetőség áll a rendelkezésünkre.

Bővíthetőségi szempontból, akár több csarnok is felállítható egymás mellett, melyek összekapcsolhatóak. Több bejárattal, ablakkal, tolókapuval is felszerelhetők. Belül pedig külön terekre oszthatóak. Így lovardák esetében, lehetővé teszik a lókarámok ízléses, helytakarékos felosztását.

Összességében tehát, egy igényes sátor csarnok praktikus módon működtethető a munkavégzés színvonalasabbá és költséghatékonyabbá tételének érdekében. Ráadásul megvédi a berendezéseket, állatokat, valamint az árut és az eledelt (pl. széna, szalma, lucerna) a szeszélyes időjárástól. Ezáltal képes rá, hogy minimalizálja a veszteségeinket.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²:

    Beruházás típusa: