A sátor csarnokok tágas, személyre szabható épületszerkezetek, melyek széleskörűen felhasználhatóak. Sokoldalúságuk garantáltan lenyűgözi majd. Praktikus szerkezetük és kialakításuk által könnyedén áthelyezhetőek, újra felépíthetőek és átalakíthatóak.  Nincs más hátra, mint megtervezni a céljaihoz, igényeihez igazodó sátorcsarnokot!

Ebben a cikkben a Barracon csapata bevezeti Önt a sátorcsarnokok világába, s felhívja a figyelmét a legapróbb részletekre, ami a könnyűszerkezetes sátor épületeket illeti!

Gyorsan, valami jót!

Elsőre mindenki a raktárhelyiségek kialakítására gondol velük kapcsolatban, azonban egy könnyűszerkeztes sátorcsarnok számos, más jellegű tevékenységhez is kiválóan igazodik.

Az egyedi tervezésnek köszönhetően alkalmas lehet a legkülönbözőbb munkafolyamatok lebonyolításához. Felhasználható különböző rendezvények alkalmával, ugyanakkor szolgálhat ideiglenes tárolóként vagy tárgyalószobaként is.

Kicsúszott az időből és hirtelen egy megbízható épületre lenne szüksége?

A mobil sátrak nem fogják cserbenhagyni! Nem kell szaladgálnia az építési engedélyekért, az épület kialakításához szükséges anyagokért, munkásokért. A Barracon lehetővé teszi, egy gyors és biztonságos sátorcsarnok kialakítását.

Az Ön feladata csupán pontosan átgondolni, hogy mire is van szüksége, milyen kiegészítő elemekkel és berendezésekkel szeretné megvalósítani álmai objektumát.

Felszerelés a tevékenységéhez igazítva

A sátorcsarnokok tervezésénél a méret, az ablakok, ajtók és a belső tér elrendezése mellett, számot kell vezetni egyéb tényezőkről is. Ilyen például az optimális hőmérséklet.

A sátorcsarnokok kifejezetten kedvezőek ebből a szempontból, ugyanis télen kellően szigetelnek, míg nyáron kellemes hőmérsékleten tartják a helyiségeket. Azonban vegye figyelembe tevékenysége sajátosságait és szükség esetén igényeljen egyedi szellőzést vagy légkondicionáló rendszert.

Mindemellett fontos szempont a belső tér megvilágítása.

A könnyűszerkezetes sátor épületek lehetővé teszik a természetes fény érvényesülését, azonban igény szerint további világítási rendszer is kialakítható bennük.

Milyennek kell lennie egy tökéletes mobil csarnoknak?

1. Legyen stabil és tartós a szerkezetű

A könnyűszerkezetes ponyvasátrak optimális kialakítás esetén ellenállnak a legkülönbözőbb időjárási viszonyoknak, legyen szó a téli havas, jeges, esős időről vagy a nyári forróságról.

AJÁNLÓ:  Ezért olyan hasznos egy építési engedély nélküli csarnok!

2. Könnyedén és sérülésmentesen újraszerelhető

A sátorcsarnokok egyik kiemelt előnye a flexibilis kialakítása, mely megköveteli, hogy az épületszerkezet könnyedén szét- és összeszerelhető legyen. Szakembereink kellő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, így számíthat rájuk, ha a sátorcsarnok áthelyezésére, bővítésére lenne szüksége.

3. Véd a nedvesség és magas páratartalom ellen

Egy minőségi könnyűszerkezetes sátor csarnok – ellenben a piacon fellelhető, számos, bizonytalan eredetű termékkel – még a tartósan esős időben, vagy speciális éghajlati körülmények között is száraz belső teret képes garantálni. Optimális szellőzés mellett hatékonyan véd a kellemetlen gombák és penészedés kialakulása ellen.

Okos helykihasználás sátorcsarnokkal

Készítse el könnyűszerkezetes sátor épületét a saját tervezése szerint! Mérje fel a területet ahol szeretné létrehozni a sátorcsarnokot, és segítünk a tevékenységéhez igazítani annak kialakítását.

Szakembereink tanácsokkal látják el Önt a tervezési folyamat során, így összehangolják az elvárásait a lehetőségekkel.

Célunk a maximális helykihasználás megvalósítása, az exkluzív kinézet és a praktikus felhasználhatóság. Bátran vegye számba a tevékenységi körének kiterjesztését is, ugyanis egy elkészült sátorcsarnok könnyedén átalakítható, kibővíthető a jövőben.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²:

    Beruházás típusa: