A modern és környezetbarát sátorcsarnok koncepciók egyre népszerűbbé válnak szerte a világon. Egy megfizethető és praktikus ötlet hírében állnak, mégis rendkívül sok vállalkozó fizet méregdrága bérleti díjakat – ezekben a pillanatokban is. 

Következzenek hát a legáltalánosobb okok, amelyek a könnyűszerkezetes autószerelő műhelyek mellett szólnak!

1. A saját igényeinkhez igazítható

A tároló sátrak ideálisak minden vállalkozó számára. Világszerte alkalmazzák őket szerszámok, felszerelések, járművek, áruk, élelmiszerek, valamint minden egyéb árucikk és anyag tárolására.

Szinte egészen a végletekig személyre szabhatóak.

Ennek okán: exkluzív, esztétikus üzleti környezet, valamint komfortos légkör várja a vendégeket, akik kényelmesen és biztonságosan érezhetik magukat ügyeik intézésének a közepette.

2. Olcsó és gazdaságos

A sátorcsarnok – alapvetően – eloxált acél- és alumíniumszerkezetből álló, ponyvával, valamint egyéb PVC-ből készült termékekkel fedett, különböző falburkolatokkal (pl. trapézlemez vagy szendvicspanel) igényelhető konstrukció.

Ezen perifériák tudatában már egyszerűen kikövetkeztethető, hogy mennyire kedvező árakat is tartogat magában.

Nem beszélve a fenntartási költségekről: mivel az egyedi, átlátszó felépítésnek köszönhetően, a sátorcsarnokok elképesztő energia-hatékonyságot kínálnak. Hiszen a nap legnagyobb részében egyáltalán nincs szükségük több fényforrásra, mint a természetes megvilágítás.

3. Rettentően mobilis

Az ipari sátrak moduláris felépítésű szerkezetek. Ennek köszönhetően pillanatok alatt szétszerelhetőek, szállíthatóak és összerakhatóak. Rugalmas jellegűk tehát lehetővé teszi, hogy az adott vállalkozó különösebb költségek nélkül költöztethesse át üzleti tevékenység, akár egy teljesen más földrajzi pontra.

4. Egyszerűen bővíthető

Specifikus, flexibilis kialakításának okán, a sátor műhelyek könnyedén bővíthetőek. Ezért kezdetben elég csupán a legkisebb méretekre beruházni, mivel képesek tartani a lépést a vállalkozás folyamatos növekedésével.

Utólagosan, a sátor csarnokokat akár a legkorszerűbb műszaki felszereltséggel lehet felvértezni. Mindkét oldalára polcok szerelhetőek fel, míg a köztük lévő hely szabadon maradhat a szerelési műveletek, valamint az áruk mozgatásának céljából.

5. Alig pár nap leforgása alatt megvalósítható

A sátorcsarnokok napjaink egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb megoldásának számítanak. A szerkezet felépítése lenyűgözően kevés időt vesz igénybe. De az épület kulcsrakész összeállítása is zökkenőmentes és gyors folyamat.

AJÁNLÓ:  Sportcsarnok ingyen: most kell lecsapni az Önkormányzatoknak!

Még a legmagasabb igények kielégítése is csupán néhány napot vesz igénybe. És nem igényli különleges szerszámok vagy munkagépek használatát.

6. Hosszú élettartamú

A legkorszerűbb sátorcsarnokokat magas tűz, szél és vízállóság, valamint kifejezetten jó hóterhelés jellemez. Meglepően ellenállóak minden időjárási viszontagsággal szemben.

Az ipari sátrak tehát biztonságos megoldást jelentenek az alkatrészek és gépjárművek egész éves tárolására. A garancia feltételei pedig rendszerint a termék eredeti paramétereitől függenek.

7.  Szinte bármilyen helyen felépíthető

A rugalmas rögzítési lehetőségek révén, a konstrukció nem csupán biztonságos és gazdaságos felhasználást képes biztosítani, hanem lenyűgöző kompatibilitást is. Ez alatt azt kell érteni, hogy – adottságai és szabályozása végett – egy sátorcsarnok szinte bármilyen területen felhasználható, a hagyományos épületekkel szemben.

Telepítéséhez – az esetek többségében – csupán egy egyszerű, sík felületre van szükség.

8. Maximalizálja a rendelkezésre álló teret

A sátorcsarnokok teljesen egyedülálló helykihasználási-mutatókkal rendelkeznek, hiszen a szerkezetüknek nincs szüksége – többek között – extra tartópillérekre. Az épület teljes köbtartalma arra fordítható, amire csak az ügyfelek szeretnék.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: