Egy hagyományos raktár épület megépítése kifejezetten magas költségekkel jár, nem beszélve az egyéb erőforrásokról: mint az anyag, munkagépek, továbbá munkaerő biztosítása a megfelelő helyen és időben. Az ideiglenes raktári struktúrák, építési engedély nélküli csarnokok azonban költséghatékony és gyors kivitelezést garantálnak.

A sátor raktárak pár lenyűgöző előnye

A telephelyen kívüli tárolás váratlan költségeket okozhat egy cég életében. Szerencsére egy szélsebesen kivitelezhető könnyű szerkezetes csarnok segítségével könnyedén elkerülhetjük a felesleges rendelési és szállítási kiadásokat.

Időt és pénzt spórolhatunk: amennyiben egy megbízható raktárhelyiséggel rendelkezünk, mi magunk gondoskodhatunk a projektünkhöz szükséges anyagok, alkatrészek tárolásáról, berakodásáról és a helyszínre szállításáról.

Minden ami szükséges kéznél lehet: a csarnokok kialakítására lehetőség van a közvetlen közelünkben, akár építkezési, akár tárolási, vagy termelési projekteket szeretnénk kivitelezni. A könnyűszerkezetes raktárak ezáltal gyors hozzáférést biztosítsanak az eszközökhöz, berendezésekhez és alkatrészekhez.

Fürgén telepíthetőek, ráadásul bárhova: az ideiglenes raktári struktúrák gyorsan telepítésre kerülnek. Ez szinte bármilyen felületre megtörténhet, beleértve a betont, az aszfaltot vagy az egyszerű talajt. Ugyancsak nem igényelnek állandó alapot és építési engedélyre sincs szükségük.

Praktikus: szinte bármilyen mértékig bővíthető, sőt még mozgatható is. Továbbá a tároló helyiségek mellett könnyedén kialakítható például egy tárgyaló vagy egy ebédlő az ügyfelek és munkavállalók számára.

Az ideiglenes raktári struktúrák típusai

Számos ideiglenes raktár sátor és csarnok áll rendelkezésre, amelyek szinte minden igényt kielégítenek.

Ezeknek a szerkezeteknek lehet fedetlen, fedett vagy akár áttetsző anyagú tetejük is. Néhány típusnál pedig nincsenek belső oszlopok vagy tartó elemek, ezáltal sokkal nagyobb szabad területet tartanak fenn számunkra.

Minden épületszerkezetet úgy alakíthatjuk ki, hogy elegendő helyet biztosítson az elemek mozgatásához. A sátor csarnok padlója, a világítás, a hőmérséklet-szabályozás és az épület egyéb szempontjai a projekt igényei szerint testreszabhatók. Emiatt egy engedély nélküli raktár szinte bármilyen raktározási módhoz tökéletes.

AJÁNLÓ:  Sátorcsarnokok állattartás és állattenyésztés céljából

Miért válasszunk könnyűszerkezetes, építési engedély nélküli csarnokot?

Akár állandó ipari létesítményt, akár ideiglenes épületet keresünk a virágzó üzletünk számára, a Barracon minden körülmény között optimális megoldást nyújt az ügyfelek számára. A mi raktárcsarnokaink maximálisan testreszabhatóak, így kiválóan alkalmazkodnak az Ön tevékenységéhez. Ráadásul olyan rejtett költségek nélkül mint például a helybérlet, építési engedélyek stb.

Használható raktárat gyorsan!

Kevés az idő, de szüksége van egy kifogástalan raktárhelyiségre? Egy könnyűszerkezetes raktár mindössze pár gyors lépés alatt kivitelezhető. Ezek a következők:

  1. A projekt gyors jóváhagyása: a raktár csarnok telepítése megvalósítható ideiglenes épületként, az építéshez így nincs szükség jóváhagyásra, engedélyre. Ezáltal jelentősen csökkenthető az időköltség, és megvalósítható akár a már elkészült, működő raktárak gyors bővítése is.
  2. Fürge tervezési megoldások: profi mérnökökkel rendelkező csapatunk frappáns megoldásokat tud nyújtani rendkívül rövid időn belül, miután világosan megismertük ügyfeleink igényeit.
  3. A csarnok telepítése: a raktár sátor fő szerkezete könnyű és biztonságos telepítést tesz lehetővé. A gyártás és kivitelezés kifejezetten gyors folyamat, így Önnek rövid időn belül használható raktárcsarnok épül a telephelyén. A különböző igények szerint a raktárcsarnokokhoz gyors beszerelés, bővítés, eltávolítás és szétszerelés valósítható meg a jövőben.

Gazdaságos használat és kivitelezés – Erre képes egy szétszedhető sátor

A hagyományos épületekhez képest a költségek kb. 50%-kal csökkennek egy PVC sátor esetében. Egy kezdő vállalkozás esetében különösen sokat segíthet az általános költségek és kockázat minimalizálása, mint pl. a szükséges engedélyek kiváltása, rezsiköltségek, munkaerőigény.

Továbbá a már említett módon, a könnyűszerkezetes épületek tökéletesen alkalmazkodnak minden alaphoz, ennélfogva csökkentik a talajkezelés költségeit is. Végezetül ne feledjük azt sem, hogy ezeket az épületszerkezeteket maximális anyagkihasználtság jellemzi. Többször is felhasználhatóak, áthelyezhetőek tetszés szerint.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen: