Ipari vagy kereskedelmi épületre van szüksége szinte azonnal? Bővítené cége raktárépületét, de szorítja az idő? Kisebb költségvetésből szeretne tartós megoldást találni? Nálunk mindezt egyben megtalálja!

Vállalkozás fejlődés, bővülés

A mai felgyorsult világban a cégek és vállalkozások fejlődése és bővülése szinte egyik napról a másikra történik, éppen ezért olyan lehetőségekre van szükségük, ami követni tudja ezt az ütemet és a költségkereteket. Tárolócsarnok megoldásaink, pedig éppen ezt kínálják jelenlegi és leendő ügyfeleink számára.

Kétségek persze mindig vannak

Talán Ön is belefutott már a hanyagul összeszerelt, színvonaltalan anyagokból gyártott, netán rosszul tervezett, gyenge tartósságú sátor konstrukciókba… Az ilyen termékek rendszerint hamar tönkremennek, ám előtte még számtalan szörnyű pillanattal lephetik meg tulajdonosaikat. Mi ennek az ellentétét kínáljuk Önöknek!

Univerzális alap

Univerzális alap konstrukcióink szinte minden iparág igényeihez rugalmasan tudnak alkalmazkodni és modern munkakörülményeket biztosítani az ott dolgozók számára. Ezen túl pedig teljes mértékben egyéni igények szerint tudjuk kialakítani a helységek eloszlását, ezzel biztosítva, hogy mind a termelési, mind a közösségi terek maximálisan ellássák feladatukat.

Egyedülálló technikánk

Egyedülálló technikánknak és a legmagasabb minőségű alapanyagoknak köszönhetően, csarnokaink egész évben használhatók: a stabil szerkezet képes alkalmazkodni a változó időjárási körülményeknek, legyen az téli hideg, eső, szél vagy éppen nyári forróság.

A sátor- és szendvicspanel csarnokok, melyeket közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött fejlesztünk folyamatosan, maximálisan megfelelnek a hatályos törvényi előírásoknak. Szennytaszító akrillakkal bevont ponyvákat alkalmazunk, szerkezeti tartóelemeink tűzállóságát pedig a PN-EN ISO 1461-es szabvány szerinti megfelelőség biztosítja. Masszív acélszerkezeteink felületét speciális horgonyzás védi, így azok különleges ellenállóságot tanúsítanak a korrózióval szemben.

Időálló darabok

Mivel a legyártott szerkezeti elemek anyagai időálló darabok, Önnek nem kell attól tartania, hogy a jövőbeli szét- és összeszerelés kárt tenne bennük. Ezen felül csarnokainkban, a maximális helykihasználás érdekében, nem találhatók belső támasztékok, mely tovább könnyíti az esetleges újratelepítést.

AJÁNLÓ:  Vecsés 1680 m² ponyvacsarnok, 53 munkanap alatt

Sátrainknak a változó méretigények sem jelentenek problémát; a legkisebbtől (100m²) az óriásig minden megtalálható Nálunk, ha pedig mégsem, akkor készen állunk megépíteni!

Nagyobb méretű sátorcsarnokaink például gerendás tetővel és moduláris elemekkel készülnek, ezzel számottevően csökkentve a szerelési időt!

Vevői igények

Mikor pedig azt mondjuk, hogy teljes mértékben a vevőink igényeihez igazodunk, akkor azt valóban komolyan is gondoljuk!

Tapasztalt régebbi sátrainál állandó magas belső hőmérsékletet, párát, beázást vagy talán a természetes fény hiányát? Nekünk erre is van megoldásunk!

Igény szerint csarnokaink felszerelhetők tolókapuval, személyzeti bejárókkal, dupla tetőponyvával, illetve egyeztetés szerint további kiegészítők is rendelkezésére állnak!

Csarnok extrákkal

Sőt, mivel számunkra a magas minőség és megfelelés alapvető elvárás, tolókapuink az extra védelem érdekében, illetve a rakodási sérülések elkerülése végett, önálló keretes tartószerkezettel is megerősítésre kerülnek.

Négyszer kisebb költségvetés

Amennyiben pedig nem csak az idői szorítás befolyásolja az új munkaterület kialakítását, hanem az anyagi keretek is, nálunk akkor is megtalálhatja az igényeinek legjobban megfelelő konstrukciókat. Sátraink teljes kialakítása ugyanis akár négyszer kisebb költségvetési keretet igényel, mint a hagyományos csarnokok kivitelezése.

Garancia

Emellett pedig termékeinkhez 2 év általános garanciát biztosítunk, mely a bevont ponyvák esetében olyanokra terjed ki, mint például az öregedés, penészedés, vízállóképesség elvesztése valamint a nehezen éghetőség elvesztése.

És a legjobb részt, még nem is említettük!

A megbízható és minőségi alapanyagokra építve, praktikus és pénztárcabarát megoldásokra alapozva, akár 45 nap alatt felépítjük álmai sátorcsarnokát!

Kérje teljesen ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat most, és mi garanciát vállalunk arra, hogy 24 órán belül megküldjük vállalásunkat teljes mértékben az Ön igényeire szabva!

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnok állattartás és állattenyésztés céljából

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen: