Gyors megoldást keres egy új sportépület kialakítására? Fontos, hogy csakis minőségi és időtálló alapanyagokból épüljön fel az új edző központjuk? És nem utolsó sorban jó lenne, ha modern körülmények között gyakorolhatnának a későbbiekben? Nálunk mindezt egyszerre megtalálja!

Professzionális és innovatív

Professzionális és innovatív sportsátraink ugyanis megfizethető, egyszerű, de mégis kiváló  megoldást nyújtanak sokféle sportesemény lebonyolítására. Ezen túl pedig minden sátrunk egyéni igények szerint alakítható, villámgyorsan elkészül és az összeszerelése sem igényel extra időt vagy munkaerőt.

Támogatás

Ezen túl pedig a projekt elejétől a végéig támogatjuk Önöket. Biztosítjuk a minőségi alapanyagokat és a fejlett technológiákat, közreműködünk a telepítésben és gondoskodunk a teljes projektmenedzsmentről, beleértve minden szükséges technikai támogatást, amire csak szükség lehet. Mindezeknek tükrében, pedig biztos lehet abban, hogy termékeink tökéletesen megfelelnek mind az esztétikai, mind a szerkezeti és természetesen a funkcionalitás-beli elvárásoknak is.

Félköríves-boltíves tető

Sátraink kérés szerint készülhetnek félköríves-boltíves tetővel is, ezzel biztosítva az új csarnok magas szintű multifunkcionalitását. A tető ebben az esetben (is) természetesen átvilágított, tehát gazdaságos, de szükség esetén a villanyfény is egyetlen gombnyomással aktiválható.

Hűtés- és fűtéstechnika

Mivel fontos, hogy a sportkomplexumok télen és nyáron is egyaránt jól használhatóak legyenek, így termékeink a legmodernebb hűtés- és fűtéstechnikai megoldásokkal vannak felszerelve. Az elhúzható oldalfalakon túl a szellőzőrendszer is biztosítja, hogy a nyári hőség ne szabhasson gátat a mozgásnak, éppúgy, ahogy a hőlégbefúvók biztosítani tudják az ideális hőmérsékletet a hidegebb napokra.

6-8 méteres belmagasság

Csarnokaink 6-8 méteres belmagassága pedig biztosítja, hogy többféle sportág meccsei és versenyei is megrendezésre kerülhessenek az új épületben. Legyen szó akár röplabdáról, teniszről, kézilabdáról vagy fociról, minden játékos magabiztosan érezheti magát az új komplexumban.

A nagy belmagasságnak köszönhetően pedig még lelátó is telepíthető sátraink alá ezzel biztosítva sportolóinak a megfelelő támogatást a szurkolók felől.

AJÁNLÓ:  7 indok, amiért a beton csarnok elavult megoldássá vált

Padló

Ezen túl a padló kialakítását is rugalmas kezeljük; legyen szó akár linóleumról, rekortánról vagy műfűről, minden kérést tudunk teljesíteni, a festéssel együtt, melyről szintén mi gondoskodunk.

Szabályozás

Már említettük, hogy csarnokaink minden szabályozásnak és kötelezettségnek maximálisan eleget tesz, miközben építési költsége jelentősen alacsonyabb a hagyományos sportkomplexumok kialakításának.

Pluszt ad

Ráadásul, a teljesen egyedi igények szerint tervezett mobil sportközpontok nagymértékben segíthetik a pozitív csapatszellem kialakulását. Tehát az új sportcsarnok nem csak egyesületük nevét és logóját, hanem “személyiségét” is népszerűsítheti.

Ideális helyszín

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy megoldásainkkal egy ideális helyszínt tudunk kialakítani a személyzet, a szponzorok, a sportolók és természetesen a szurkolók számára is.

Téliesítés

De persze előfordulhat az is, hogy ez már mind megvan, viszont a téli edzésekre sajnos nem alkalmas a meglévő sportpálya. Erre is van ötletünk! Válasszon sátraink közül és téliesítse pályáját akár egyetlen nap alatt!

Tisztítás

Egy sportsátor tehát nem csak stabil, robosztus és vonzó, de könnyen tisztítható is, vagyis maradéktalanul biztosítja csapatunk számára a kielégítő edzés feltételeket. Éppen ezért a sportfelületek és padlózat kialakításánál is kizárólag higiénikus és megbízható összetevőket használunk, melyek hosszú ideig megtartják eredeti színüket.

Ezen felül csúszásállók, jól tűrik az időjárásváltozásokat, remek nedvszívó képességgel rendelkeznek ezáltal pedig kitűnő játékélményt nyújtanak.

Kötelezettségmentes árajánlat

Szeretne Ön is egy ilyen napokon belül elkészülő, megbízható és strapabíró anyagokból kivitelezett, magas színvonalú és praktikus megoldást új edzőközpontjának, miközben pénztárcája is jól jár? Kérje teljesen kötelezettségmentes árajánlatunkat még ma, és mi garantáljuk, hogy az egyéni igényeire szabott ajánlatunkat maximum 5 munkanapon belül megküldjük az Ön számára.

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnok állattartás és állattenyésztés céljából

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen: