A forradalmi, sátorcsarnok alapú könnyűszerkezetes műhelyek számos előnyt kínálnak a hagyományos építési technikákkal szemben. Mindezek pedig hatványozottan érvényesülnek a 2022-ben tapasztalható intenzív áremelkedések közepette.

Ha könnyűszerkezetes műhely, akkor modern gyártási technika, optimalizált logisztikával ötvözve

A sátorcsarnok konstrukció, napjainkra már egy rendkívül kifinomult építési technika, amely forradalmasítja az építőipart, mint szuperhatékony és fenntartható megoldás.

Segítségével megbízható és felhasználóbarát módon telepíthetők könnyűszerkezetes műhelyek, az ország bármelyik pontján. De miben is rejlik igazán az erejük?

  • Személyre szabhatóság: A szükséges méret, természetesen a projekt típusától és stílusától függően – tetszés szerint – változtatható.
  • A természeti akadályok leküzdése: A konstrukció kiválóan alkalmas az olyan távoli, körülményesen megközelíthető területeken is, ahol a helyszíni építkezés és anyagfogadás nehézkes vagy túl költséges lenne.
  • Egyszerűen fejleszthető: A sátorcsarnok szerkezet idővel bővíthető, könnyedén felújítható vagy akár teljes mértékben átköltöztethető egy új telephelyre, hogy megfeleljen az változó igényeknek.

A tévhitekkel ellentétben, egy könnyűszerkezetes műhely nem csak átmeneti megoldást képvisel!

Egyre gyakrabban találkozunk azzal a jelenéggel, hogy az „ideiglenes” szó megzavarja az ügyfeleket, mert ennek hallatán megkérdőjelezik egy adott konstrukció minőségét vagy éppen tartósságát. Fontos azonban tisztázni, hogy a – sátorcsarnokok, illetve könnyűszerkezetes műhelyek esetében – ez a fogalom, sokkal inkább az alapozás szükségletéhez kapcsolódik, mint sem magához a szerkezethez.

Egy sátorcsarnok – szemben a rivális épületekkel – lehetőséget biztosít arra, hogy Ön ideiglenes épületként alkalmazza.

Hiszen nem igényel szilárd alépítményt, sarkalatos rögzítési megoldásokat, sőt, sok esetben még időigényes földmunkálatokat sem. Azonban, ez az adottság sokkal inkább pozitívum, mint hátrány. És megfelelő alapzat, valamint a rendszeres ápolás megléte esetén, egy innovatív sátorcsarnok élettartama pontosan megközelítheti a hagyományos szerkezetekét.

Karbantartásra, tehát ugyanúgy szüksége van, mint bármely más építménynek, azonban kisebb mértékben és sokkal kevesebb részfeladattal.

AJÁNLÓ:  Kőszárhegyi ponyvacsarnok szendvicspanel oldal, 375 nm

Alaposan kiszámítható

A sátorcsarnokok által nyújtott rendszer, pontosság, és könnyen követhető gyártási folyamatok egyaránt lenyűgözik mind az építészeket, mind a magánszemélyeket. Végső soron, ez a kiszámíthatóság biztosítja a konstrukció egyik legnagyobb előnyét: a befektetett tőke lehető legminimálisabb kockáztatását.

A kedvezőtlen időjárás és egyéb helyszíni problémák miatti építési késedelmek nem jelentenek problémát a gyári munkálatok esetén. Így a projekt befejezési határideje nem késhet el számottevően.

Villámgyorsan elkészül

Az idő az egyik olyan figyelemre méltó dolog az életben, amit köztudottan soha nem kaphatunk vissza. Amennyiben pedig, valaki mihamarabb sikeressé akarja tenni vállalkozását, úgy az idő lehet az, amit a lehető legjobban kell kihasználnia.

Egy könnyűszerkezetes műhely, akár már 40 nap alatt kulcsrakész lehet! Vajon lehetséges versenyre kelni ezzel a teljesítési idővel?

Mennyibe kerül?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hagyományos építési megoldásokhoz képest, a sátorcsarnok jelentős megtakarítást eredményezhet.

Az alapanyagok költségein felül, ez olyan tényezőknek is köszönhető, mint például:

  • hogy az időjárás nem jelent problémát a projekt ütemezésében és haladásában,
  • a folyamatok és a befejezési idő megbízhatóan kalkulálható.
  • a szállítási költségek minimálisak az alacsony súly miatt,
  • továbbá nincs szükség rá, hogy a helyszínen szakemberek dolgozzanak a szerkezet összeállításán.

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnok állattartás és állattenyésztés céljából

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: