A lovardák kialakítása kiemelten fontos szerepet játszik a sátorcsarnokokat gyártó cégeknél. Számos különböző típusú lovas létesítmény hozható létre pár nap leforgása alatt, mint pl. a mobil istállók és a lovardák, a bemutatókra vagy lovas versenyekre tervezett csarnokok.

 

A fedett lovardák biztonságos légkört teremtenek a lovak és a személyzet számára, ami megteremti a szükséges elszigetelést a környezettől. A mindennapos edzéseket és a lovaglási órákat is kényelmes körülmények között lehet lebonyolítani, az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Lovarda a megrendelő elvárásaihoz igazítva

Az egyéni igényekhez igazított, valamint a lovak számára teljesen felszerelt csarnokok könnyű és tartós sátrakból épülnek. Ezek szerkezete általában alumíniumból készül (eloxált alumínium profilok), és tartós PVC ponyvával vannak bevonva.

Ennek eredményeként a csarnokok nem igényelnek szilárd alapokat, telepítésük egyszerű és gyors (1-2 nap), ami lehetővé teszi mobil megoldásokként történő használatukat.

Az ilyen csarnokok építési technológiája biztosítja tartósságukat (minimum 10 év), ellenállásukat és biztonságukat. A könnyűszerkezetes sátorcsarnokok mérete teljes mértékben testreszabható, lehet szögletes- vagy kör alakú, beépíthető válaszfalakkal, box-okkal.

Ezáltal a lovak számára biztonságos és kényelmes környezetet alakíthatunk ki.

Mindemellett lehetősége van egyedileg meghatározott berendezések – ablakok, ajtók, kapuk, világítás, fűtés és légkondicionálás kialakítására is. A PVC tetőfedés lehetővé teszi a természetes megvilágítást napközben.

A sátorcsarnokok pozitívan alkalmazkodnak az időjárási körülményekhez is.

Télen kiváló hőszigetelésük által képesek benntartani a meleget, míg nyáron kellemes hőmérsékletet tesznek lehetővé. A fedett aréna felépítése teljes mértékben a szakemberek feladata.

Csupán a projekt megálmodásával kell foglalkoznunk, a technikai kérdésekkel kapcsolatban már bátran fordulhatunk a Barracon építő csapatához. Egy sátorcsarnok szerkezet pedig magas minőséget, hosszú élettartamot és könnyű karbantarthatóságot garantál.

Sátorcsarnokok bármilyen rendezvényhez

A könnyűszerkezetes sátraknak egyik nagy előnye, hogy könnyedén átalakíthatóak bármely eseményhez, szolgáltatáshoz. A rendezvénysátrak kiváló alternatívát kínálnak koncertekhez, esküvőkhöz, díjátadókhoz, céges rendezvényekhez, vásárokhoz.

AJÁNLÓ:  Sportcsarnok: amikor a légkupola a tökéletes választás
Egyedi kialakításuknak köszönhetően számos különböző formájú és méretű sátor elérhető.

Így kiválaszthatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő darabot. Azonban annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk meg, bizonyos szempontokat kell figyelembe vennünk a tervezés során.

Az egyik legfontosabb szempont a résztvevők száma: elsősorban a rendezvény résztvevőinek számával kell számolni, ugyanis a sátorszerkezetnek megfelelő kapacitással kell rendelkeznie, hogy az esemény összes vendége kényelmesen elférjen benne, és elegendő helyet biztosítson számukra a szabad mozgáshoz.

Nagyobb rendezvények, például konferenciák és koncertek esetén valószínűleg egy komolyabb arénát célszerű kialakítani, mivel ezek könnyedén több száz embert is képesek befogadni.

Azonban egy meghittebb eseménynél (például egy privát partinál), egy kisebb, hagyományos méretű sátor, pavilon is megfelelő lehet.

Ezek a csarnokok masszív szerkezetűek, kiválóan ellenállnak a szélnek, a hónak és az esőnek is.

A sátrak testreszabhatóak úgy, hogy a fűtési rendszerek is helyet kapjanak, ami jó választás lehet, ha a téli időszakra tervezzük rendezvényeinket. Természetesen igény szerint, speciális világítási rendszer is beépíthető. Magunk választhatjuk ki a sátorhoz szükséges bejárat típusát is.

A nagyobb sátrak stabil struktúrájuk által egyaránt képesek fenntartani a dupla és az egyajtós szerkezeteket. Amennyiben azonban a rendezvényen nagy lesz a gyalogos forgalom, akkor jobb megoldás lehet egy nyitott falú sátor.

A könnyűszerkezetes sátor épületeket kialakító szakemberek és tervezők minden esetben a rendelkezésére állnak és ellátják Önt a szükséges tanácsokkal álmai sátorcsarnokának megépítéséhez.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: