Miért van igazán szükségünk a modern, elérhető árú, ráadásul megbízhatónak tartott sátorcsarnok koncepciókra, amennyiben a sport kerül a terítékre? A következő pontokban e kérdésre kerestük a legkielégítőbb válaszokat.

Ezért emelkedett meg az igény a minőségi sportsátrakra

A legtöbb sportesemény és edzés megszervezésénél az elsődleges probléma a szükséges terület, helyiség biztosítása. Gyakran előfordul, hogy szükséges lenne a csarnok megnövelése, de nem áll rendelkezésre elegendő idő egy új épületszerkezet kialakítására.

Ebben az esetben az ideiglenes sátorcsarnok tökéletes választás lehet.

Könnyedén szállítható, áthelyezhető és moduláris felépítésű. Mindig stabil és tartós épületet tud biztosítani a sporttevékenységek lebonyolításához. Az állandó épületektől eltérően az ideiglenes szerkezetek rugalmasabbak a tervezés, a kapacitás, a telepítés, a használat és a lebontás szempontjából is.

Ajánló: 3 tény, amiért a sportcsarnok kitűnő befektetés lett, Légkupola vs fedett sportcsarnok – mikor, melyiket?

Személyre szabott kivitelezés és kapacitás

Különböző típusú és alakú sátrak választhatók: klasszikus, magas csúcsú, ívelt tetővel fedett. Az elrendezés és a kialakítás kizárólag az ügyfél igényeitől függ. Minőségi, vízálló PVC anyagból készül, mely a legkülönbözőbb időjárási viszonyok mellett is maximális védelmet nyújt.

Az alumínium szerkezet lehetővé teszi az időtálló épületstruktúra kidolgozását. A szükséges helytől és kapacitástól függően bármikor bővíthető, kiegészíthető egyéb fontos elemekkel: hűtési- és fűtési rendszerrel, speciális megvilágítással.

A sportcsarnokok telepítése és használata

Az ideiglenes épület bármilyen felületre: aszfaltra, fűre, homokföldre vagy más durva terepre rögzíthető. Szakképzett személyzetünk tanácsokkal látja el a tevékenységéhez megfelelő alappal kapcsolatban, továbbá segít az optimális elrendezés kialakításában is.

Az ideiglenes épület különféle felhasználási módokkal rendelkezik, beleértve magát a sportpályát, a társalgót, a fogadó sátrat, az étkezési helyet, az oktatótermet, a biztonsági bejáratot, aulát stb.

Cégünk elsődleges célja, hogy olyan sportsátrakat hozzunk létre, melyek tökéletesen igazodnak az ügyfelek igényeihez.

Sportos mobilitás

A sátrak könnyű szerkezetüknek köszönhetően könnyedén lebonthatók, majd sérülés nélkül újra összeszerelhetők. Ezáltal áthelyezhetők új helyszínekre, bővíthetők, amennyiben változik a kapacitásigény, esetleg új területre költözik a sportlétesítmény.

AJÁNLÓ:  Így segít a ponyvasátor a raktári költségek csökkentésében

A sátrak fő anyaga a keményen préselt alumíniumötvözet, a vízálló PVC szövet és a rozsdamentes acél csatlakozás. Ésszerű felhasználás esetén az alumínium ötvözetből készült keret 20 évig, a PVC szövet pedig legalább 5 évig használható.

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²:

    Beruházás típusa: