A könnyűszerkezetes sportcsarnokrendszer számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek gondoskodnak megbízhatóságáról, illetve a verhetetlen gazdaságossági mutatóiról.

Egy sportsátor nem csupán tágas, számos más előnnyel is büszkélkedhet, amelyek következtében, világszerte egyre több befektető érdeklődik iránta.

Az alábbiakban megemlítünk néhány fontos tényezőt a konstrukcióval kapcsolatban. Ám fontos megjegyezni, hogy ez a lista semmiképpen sem teljes!

Pénztárcakímélő

A sportolási célokra is alkalmas, tartós könnyűszerkezetes sátorcsarnokok viszonylag olcsók. Már a hétköznapi – néhány óra alatt felállítható és lebontható – verziók is képesek lehetnek, akár több száz ember befogadására.

A sátor rugalmas rögzítési lehetőségeinek köszönhetően szinte bárhol felállítható, így a kialakítás nem csak biztonságos és szélsebes, hanem gazdaságos is egyben.

A csarnokok ára a vevő kívánságainak és ízlésének megfelelően változhat. De karbantartási költségeik, ettől függetlenül is jelentéktelenek maradnak.

Sokoldalú és átalakítható

A sportsátrak esetében a ponyva, valamint a speciális eljárással készített moduláris teherhordó szerkezet biztosítja a nagyfokú korrózióállóságot, amely egyszerre szilárd, tartós és időjárásálló. Ennek okán, az általa körül ölelt tér, szinte mindenféle sporttevékenység végzésére alkalmas.

Foci, kosár, tenisz, kézilabda pálya, esetleg gördeszka vagy trambulinpark?

A lehetőségek tárháza elképesztően széles. Eredeti piaci koncepcióján pedig, Ön tetszés szerint változtathat, amikor csak jónak látja.

Mi több, a konstrukció könnyed fejleszthetősége révén, idővel akár még bővítheti is a rendelkezésre álló területet. Lehetőségé nyílik extra válaszfalak kiépítésére, fürdőszobák és öltözők telepítésére, illetve a belső kialakítás saját belátása szerinti megváltoztatására.

Ajánló: Időtálló könnyűszerkezetes raktár – Tényleg létezik?, 8 ok, a könnyűszerkezetes autószerelő műhely mellett

Bárhol, bármikor felépíthető – Ráadásul bárhova elköltöztethető

Felgyorsult világunkban az igények folyamatosan változnak. Nehéz nyomonkövetni az aktuális trendeket; egy piackutatás eredménye pedig, akár már hónapokkal később is más eredményeket mutathat, mint eredetileg.

Mégis miért vállalná a helyhez kötöttség megannyi kockázatát, ilyen körülmények közepette?

A sportcsarnokok egyszerűen szét, majd ismét összeszerelhetőek, könnyedén szállíthatóak, akár az ország egyik feléből, egyenesen a másikba. Mindez – többek között-, az elemek alacsony súlyának köszönhető.

AJÁNLÓ:  Hogyan kereshet pénzt a könnyűszerkezetes csarnoképítéssel?

Ezáltal, Ön mindig ott kamatoztathatja üzleti befektetését, ahol éppen a legkedvezőbbnek találja. Sportkomplexumának leendő földterületét pedig, akár egy szimpla bérleti szerződéssel is megszerezheti.

Kellhet hát annál nagyobb szabadág és rugalmasabb anyagi biztonság, mint amelyet a könnyűszerkezetes sátorcsarnokok kínálnak? Mi kötve hisszük.

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnok állattartás és állattenyésztés céljából

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: