Gondolt már arra, hogy talán egy ideiglenes vagy állandó sátor raktár jelentheti a megoldást vállalkozásának megannyi, logisztikai problémájára? Szüksége van egy olyan, költséghatékony létesítményre, amely alkalmas a felesleges készletek, gépek és egyéb eszközök tárolására?

Milyen előnyei vannak egyáltalán a sátraknak, mint ideiglenes raktárak? Most megadjuk a válaszokat!

1. Villámgyors rendelkezésre állás

Egy vállalkozás növekedése mindig izgalmas folyamat, pláne akkor, ha az Ön cégével történik. De mi lehet a megoldás arra a jellemző esetre, amikor egy adott dolog iránti kereslet hirtelen – szinte egyik napról a másikra – ugrik meg?

Gondoljon csak bele: tegyük fel, hogy a COVID-19 világjárvány elején, Ön egy olyan vállalat tulajdonosa, amely egyéni védőfelszereléseket készít és raktároz az egészségügy számára. Míg az Ön cégének szokásos termelési igénye, – kezdetben – jellemzően havi 10 000 darab volt, addig most 300 000-ret is legyárthat a beérkező megrendelések alapján!

De akad egy kis bonyodalom: Vajon hol fogja tárolni ezt a tömérdek mennyiségű árut?

Egy hagyományos épületet csupán lassú, körülményes, továbbá rettentően drága módszerekkel lehetne bővíteni. Azonban a sátor raktárak, mindössze pár hét leforgása alatt a helyszínen teremnek. Ráadásul az irtózatos papírmunkáktól, engedélyeztetésektől és szakember vadászattól is mentesítik a megrendelőt.

Egy ideiglenes sátorszerkezetet rekordidő alatt meg lehet tervezni, rendelni, végezetül pedig telepíteni. És, mivel kényelmesen, bármiféle komplikáció nélkül elhelyezhető az Ön telephelyén, az ellátási lánc egy pillanatra sem fog fennakadni.

A hirtelen keresletnövekedés mindig örvendetes dolog az üzleti életben, de ahogy az lenni szokott, az esetek többségében akkor jelentkezik, amikor a legkevésbé számít rá az ember.

Legyen hát felkészült arra az esetre, amikor ez bekövetkezik!

2. Multifunkcionalitás

Tekintettel arra, hogy a sátor csarnokok mennyire sokrétűen felhasználhatóak és egyszerűen fejleszthetőek, érdemes őket egyszerre több célból is alkalmazni. Ennek a megközelítésnek az eredménye pedig nem más, mint egy óriási mértékű anyagi megtakarítás a vállalkozás számára.

AJÁNLÓ:  A sportcsarnokok előnyei és a különböző alapfelületek típusai

Máris eláruljuk, hogy miért!

Egy kibővített, méretes sátor konstrukció költséghatékony módon teszi lehetővé, hogy Ön mindent egy helyen tartson. Egyaránt funkcionálhat raktárként, gyártóüzemként, sőt, akár még iroda vagy bemutatóteremként is.

Azzal, hogy Ön egyetlen helyre összpontosítja a vállalkozása teljes egészét, tömérdek bérleti díjat, a telephelyek között felmerülő szállítási költségeket, továbbá megannyi értékes időt is megspórolhat.

Hiszen, hiába is találna egy kedvező árú külső raktárt a közelben, az utazási idővel és fuvarozási költségekkel minden esetben számolnia kellene.

3. Mobilitás

A sátorcsarnok egy hordozható, rugalmas konstrukció, amely könnyedén szét és összeszerelhető. Ezért bármikor átköltöztetheti vállalkozását az ország egyik pontjából a másikba.

4. Ha sátor raktár, akkor egyedi tervezhetőség

Egy modern sátor raktár 100%-ban személyre szabható. Ön választja ki az igényeinek legmegfelelőbb méretet, specifikációkat, berendezéseket. Ráadásul tetszés szerint, szinte korlátlan számú további helyiségeket is hozzáadhat a létesítményhez.

Akár további készletekre van szüksége, akár egy előre nem látható káresemény (például: tűzvész) következik be, egy sátorcsarnok szerkezet alacsony költségek mellett, szélsebes átfutási idővel telepíthető. És mindig számíthat rá, amikor csak nehézsége adódik.

5. Biztonságérzet

A sátor raktár szerkezete elég erős és megbízható ahhoz, hogy ellenálljon a heves esőzéseknek, viharoknak, szélnek, akárcsak a tetemes mennyiségű hónak! Megfelelő módon képes gondoskodni az érzékeny áruk és berendezések védelméről. Ráadásul, alig igényel karbantartási munkálatokat.

Kitűnőek kültéri használatra, de gazdaságosan használható kiegészítő létesítményként is, egy már meglévő épületen belül.

De mi a helyzet a betörés elleni védelemmel?

A tévhitekkel ellentétben, egy innovatív sátor raktár pontosan ugyanolyan szintű biztonságot nyújt e téren is, mint a hagyományos raktár építmények. Kompatibilis a legtöbb, modern vagyonvédelmi rendszerrel.

Alkalmas rá, hogy védje eszközeit az illetéktelen behatolóktól. Ideális a gépek, járművek, építőanyagok és készletek biztonságos tárolására.

AJÁNLÓ:  Sátorraktár: ezt érdemes tudni róluk

Amennyiben pedig tudja, hogy készlete jó kezekben van, sokkal hatékonyabban koncentrálhat a vállalata célkitűzéseire, valamint azok megvalósítására.

6. Nincs szükség alapozásra

A sátor raktárak – gyakorlatilag – bármilyen sík felületre telepíthetők. Természetesen minél egyenletesebb az adott felület, annál kedvezőbb és gördülékenyebb a telepítési folyamat.

7. Helykihasználás

Egy sátor raktárban csak a tágas, nyitott tér várja Önt! Nincsenek belső tartó pillérek, amelyek útban lennének. Ennek okán, olyan elrendezést és kialakítást valósíthat meg, amely a leginkább megfelel a vállalati igényeknek.

Végső gondolat

Miért érné hát be egy olyan, használt, hagyományos épülettel, amely több szempontból sem felel meg tökéletesen az Ön igényeinek?

Fektesse bizalmát inkább a jövő megoldásaiba: Tegye le voksát egy sátor raktár mellett, amely mindössze pár nap alatt a rendeltetési helyén terem, és azonnal munkára fogható.

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Ezért olyan hasznos egy építi engedély nélküli csarnok

 

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: