Gondolta volna, hogy egy ponyvasátor használatával a raktári költségek csökkenését, továbbá magasabb hatékonyságot és haszonkulcsot tapasztalhat?

Íme, 4 módja annak, hogyan is faraghatja le a jellemző kiadásokat egy ilyen szerkezet.

1. A ponyvasátor gondoskodik az alkalmazottakról

Feltéve, hogy az alkalmazottai nem lennének, a vállalkozása sem működhetne. Az alkalmazottak képviselik az Ön cége mögött álló lehengerlő erőt.

Ezért elsődleges, hogy a megfelelő módon gondoskodjon róluk.

Megdöbbentő, hogy a manapság az ügyvezetők – a felkészületlenségből adódóan – a mobil konténerek felé fordulnak, hogy kényelmes irodahelyiségeket, vizesblokkot, vagy kantint teremtsenek alkalmazottaik részére.

Persze logikus választásnak tűnik, hiszen viszonylag könnyedén beszerezhetők – ráadásul, még megfizethetőek is. A probléma azonban az, hogy egyáltalán nem olyan felhasználóbarátok, mint azt elsőre gondolnánk.

A mobil konténerek zárt, szűkös, alacsony belmagasságú, ráadásul meghatározott méretű és nehezen bővíthető konstrukciók. Amennyiben tehát, Ön az üzleti siker és hatékonyság után kutat, szinte biztosan nem fogja bennük megtalálni.

Pláne, hogy egy modern ponyvasátor is ideális klímát biztosíthat.

Ugyanis az opcionálisan telepíthető HVAC rendszer (fűtés, szellőztetés és légkondicionáló struktúra) lehetővé teszi, hogy a hőmérséklet pontosan azon a szinten maradjon, ahol lennie kell.

Teljes mértékben testre szabható.

Ahogyan a komplexum méretét, úgy az olyan dolgokat is könnyedén szabályozhatja, mint például az ajtók és ablakok száma, típusa. Ön választja meg mindezek helyét és méretét, ahogy a padlóburkolatot, vagy éppen a világítást is.

Lehetővé teszi a kényelmes, mégis célravezető szeparációt.

Napjainkban egyre fontosabb, hogy kellő terület álljon rendelkezésre az egészséges, illetve szabályos munkavégzéshez. A moduláris ponyvasátor lehetővé teszi, hogy Ön tetszése szerint ossza fel a teret, ezáltal mindenki számára megfelelő mennyiséget biztosíthat belőle.

Mindezeknek köszönhetően, a vállalkozásának hatékonysága és termelékenysége magasabb színvonalon folytatódhat, alkalmazottai elégedettek maradnak, cége pedig sikeresebbé válhat.

AJÁNLÓ:  Hatékony tárolási mód: sátorcsarnok raktározási célokra

2. Csökkenti az általános energiaigényt

Az áramköltségek tömérdek mennyiségű pénzt emészthetnek fel egy hagyományos raktár épület esetében. Megannyi gép, berendezés üzemeltetése és töltése, továbbá egész napos megvilágítás szükséges a folyamatos működtetéséhez.

Ha csupán egyetlen módot is talál, amivel csökkentheti az energiafelhasználását, máris hatalmas költségcsökkenést tapasztalhat.

A megfelelő ponyvasátor kiválasztása segíthet abban, hogy a munkaterület energiatakarékosabbá, és ezáltal kifizetődőbbé váljon. A ponyvatető lehetővé teszi, hogy Ön a természetes napfény adta megvilágítást használja fel az elektromos lámpák helyett.

3. Lehetővé teszi, hogy Ön a modern technológiába fektessen

Amennyiben egy raktár üzemeltetéséért felel, akkor feltehetőleg hallott már az egyre népszerűbb, papír alapú munkálatokat felváltó raktárkezelő programokról. Mi több, remélhetőleg használja is ezeket a rendszereket, hiszen birtokukban, zökkenőmentesen nyomon követni a készlete minden egyes darabját, minden egyes másodpercben.

A technológiába történő befektetés egyúttal azt jelenti, hogy Ön sokkal könnyebb és hatékonyabb módszereket alkalmazhat majd a különböző részfeladatok elvégzésére.

Néha, csupán egy jól irányzott technológiai beruházásra van szükség ahhoz, hogy valaki óriási lépést tegyen a raktári költségek csökkentése felé. Az innovatív ponyvasátor szerkezetek pedig tökéletes kompatibilitást mutatnak a népszerű raktár-irányítási szoftverek felé.

4. Szinte kivétel nélkül, minden típusú áru tárolására alkalmas

Mint azt mindannyian tapasztaljuk, egyre gyorsabb tempóra kapcsolva halad a világ az ismeretlen jövő felé. Ennek okán, mindennél fontosabb előnnyé kezd válni a rugalmasság.

Azonban egy hagyományos raktár épület, nem feltétlenül kompatibilis minden tárolási módozattal.

Ahhoz, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki a rendelkezésre álló helyből, széles, akadálymentes területre van szüksége, amely tetszés szerint, bármikor átalakítható. Amennyiben ilyen raktárszerkezet áll a birtokában, úgy sokkal kisebb terület működtetésével is optimális profitot érhet el.

Ezért jelentenek kitűnő megoldást a nyitott terű ponyvasátrak, mivel lehetővé teszik, hogy az igényeinek megfelelően alakítsa ki őket – méretben és elrendezésben egyaránt.

AJÁNLÓ:  Raktárbővítés okosan: ez napjaink ideális módszere

Összegzés

Íratlan szabályként, az üzleti sikert általánosságban véve az határozza meg, hogy az adott vállalat mennyi profitot termel, és hogyan helyezkedik el a versenytársakhoz mérten. Az igazság azonban az, hogy a siker a vállalaton belül folyamatosan jelentkező, megannyi apró döntés összességén alapul.

A sátorcsarnokok használata melletti elköteleződés pontosan egy ilyen döntés – a megannyi közül. Maradjon hát flexibilis és javítsa üzleti renoméját a moduláris ponyvasátor épületek alkalmazásával!

Ajánló: Sátorcsarnok mezőgazdasági célokra: ezért jó döntés!, Sátorcsarnokot az Önkormanyzatoknak

 

Kérje elképzeléseihez árajánlatunkat az alábbi felületen:

    (nem kötelező mezők)

    Csarnok mérete - m²: